hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Masrafları belediyeden karşılanmıştı! Özel, İmamoğlu'nun gezisine ne dedi?

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Roma" gezisine ilişkin ilk kez konuştu. "İmamoğlu, gazetecileri kendi reklamını yapmak için götürmedi" diyen Özel, masrafların belediye bütçesinden karşılanmasına yönelik eleştirilere de bakın ne dedi...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖZEL İMAMOĞLU'NUN GEZİSİNE NE DEDİ?

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Roma" gezisine İlk yorum geldi. İmamoğlu'nu savunan Özel, "Gazetecileri kendi reklamını yapmak için götürmedi" dedi.

    Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Oyunları İstanbul'un  imza törenine katılacağı Roma gezisine, 45 gazetecinin de yer aldığı 73 kişilik kafile eşlik etti. Masrafların belediye bütçesinden karşılanması tartışmaları beraberinde getirdi.

    ''İSTANBUL VE TÜRKİYE İÇİN LOBİCİLİK FAALİYETİ"

    CHP Genel Başkanı, geziyi "İstanbul ve Türkiye için lobicilik faaliyeti" olarak niteledi. Özel, "İmamoğlu, gazetecileri memleketine pr yapmak için götürmedi. Gazetecileri toplayıp memleketine götürse, kendisi için pr yapsa, parti için bir şey yapsa harcanan bu para eleştirilir. Ama İstanbul için, Türkiye için bir şey yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel, masrafların belediye bütçesinden karşılanmasına yönelik eleştirilere yanıt verdi. "Katılım düşecekse İstanbul ve Türkiye için bir lobicilik faaliyeti olduğu için bu masrafların karşılanması bugünkü şartlarda anlaşılıyor." dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow