Meclis, kadına şiddeti araştıracak

TBMM Genel Kurulu'nda, kadına yönelik şiddet konusunda Araştırma Komisyonu kurulması bütün partilerin oylarıyla kabul edildi.
TBMM Genel Kurulu'nda; AK Parti, CHP, MHP ve HDP milletvekillerinin verdiği Araştırma önergeleri birleştirilerek görüşüldü.
Birleşimi yöneten Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, "Bugün burada siyaset yapılarak eller birbirine uzatıldı. Umuyor ve sanıyorum eller en kısa sürede sorunu çözmek için buluşur. Ben de yürekten tebrik ediyorum" dedi.
Bahçekapılı'nın, önergenin oylaması sonucunu önce yanlışlıkla "kabul edilmedi" diyerek açıklamasına, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz "bilinçaltında kabul edilmeyeceği var" karşılığını verdi. Bahçekapılı, Öz'e, "Yapmayın. Bir kadın olarak burada oturuyorum. Burada da siyaset yapmayalım" ifadesini kullandı.
HDP heyeti 30 Kasım'da Öcalan ile görüşecek
İnanılmaz bulgu... 2 bin yıl önce bunu yapmışlar
21 yıl sonra Öcalan'la görüşme
MHP'den "üniversitede askerlik" teklifi
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor