Meclis'te Boynukalın tartışması

Mecliste Boynukalın tartışması
expand

Dün gece Gençlik Bakanlığı bütçesinin görüşülmesi sırasında komisyonda HDP ve CHP milletvekillerinin, Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'a tepki göstermesi üzerine tartışma çıktı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Bakan'ın sunumunun ardından söz alan HDP Milletvekili Garo Paylan  "Gazete basmış, gazeteciyi dövmeyi salık vermiş bir bakan yardımcınınız var. Böyle mi gençliğe örnek olunacak?" dedi. CHP istanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu da Boynukalın'ın bakan yardımcısı yapılması için "Talihsiz olay" dedi. "Gazete basan biri bakan yardımcısı olursa, yakan da bakan olur. Bu vandalizmi, şiddeti özendirmek olur. Bu atama doğru değil " diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider de "Yedirmeyeceğiz.Bizim gençlik kolları başkanlarımız ortada, sizin gençlik kollarınız kim? YDGH mi" diye tepki gösterdi.

Ak Parti ve HDP milletvekilleri arasındaki tartışma üzerine birleşime ara verildi

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow