Meclis'te tacize soruşturma 

Mecliste tacize soruşturma
expand
KAYNAK DHA

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde lise öğrencisi stajyer genç kızı taciz ettiği ileri sürülen F.K. hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Taciz olayı geçtiğimiz hafta TBMM ana binada meydana geldi.  İddiaya göre sözleşmeli memur F.K. (52) lise öğrencisi stajyer kızı sıkıştırarak taciz etti. Bunu gören  başka bir çalışan durumu yetkililere bildirdi.

Vagon fabrikasında stajyer öğrenciye taciz iddiası

Lise öğrencisi genç kız ile konuşan birim yetkilileri  taciz olayının 4 aydır devam ettiğini, kendisini tehdit eden F.K.'dan korktuğu için kimseye söyleyemediğini öğrendi.

Olayın doğrulanması üzerine başka bir birime gönderilen F.K. hakkında idari soruşturma başlatıldı.

TBMM'den açıklama 

TBMM'de sözleşmeli memur F.K.'nın lise öğrencisi stajyer genç kızı taciz ettiği yönündeki haberler üzerine TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Her yıl belirli sayıda öğrenci, TBMM Staj Yönetmeliği esasları çerçevesinde Kurumumuzun çeşitli birimlerinde staj yapmaktadır. Kurum çalışanı bir hizmetlinin, stajyerlerden birisine karşı ahlak dışı davranışta bulunmaya teşebbüs etmesi üzerine mevzubahis kişiye işten el çektirilmiş ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır."

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

 



Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow