hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Memleket Partisi Ataşehir adayından CHP'ye tepki

    KAYNAKCNN TÜRK

    Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk seçim aracına yönelik yapılan saldırıyı CNN TÜRK'te değerlendirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ni işaret eden Öztürk, "saldırıyı yapanlar eski mücadele arkadaşlarımız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Memleket Partisi aracına yönelik yapılan saldırıyı anlattı. Saldırıları "eski mücadele arkadaşlarımız yapıyor" dedi.

    “2 gün önce aracımıza saldırdılar 207 pankartımız organize bir şekilde kesildi, 207 pankartı bir gecede kesebilecek gücün varsa maalesef eski mücadele arkadaşlarımız yaptı. Aracımızda bir emekçi kardeşimize 50 kişi saldırıyor o araçların üzerinde ne yazıyor? Atatürk'ün yolunda ilkelerin ışığında sağlıklı kent Ataşehir’i kuracağız yazıyor. Atatürkçü mücadeleden taviz verip bölücülerle, gericilerle iş birliği eski mücadele arkadaşlarımızın yarası olduğu gocunduğu için bize saldırıyorlar.”

    Memleket Partisi Ataşehir adayından CHPye tepki

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk seçim aracına yönelik yapılan saldırıyı CNN TÜRK'te değerlendirdi. Saldırıların gerekçesini de açıkladı.

    “Memleket Partisi çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nin olması gerektiği alanı terk ettiği için dolduruyorlar o alanı. Atatürkçüler artık Memleket Partisi’nde birleştiği için çok rahatsız oluyorlar. Çünkü bir yandan bölücülerle, gericilerle iş tutarken Atatürkçüleri arkalarında bir oy deposu olarak gören siyaset anlayışı istediler.”

    Memleket Partisi Ataşehir adayından CHPye tepki

    Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi'ni sert sözlerle eleştirdi.

    “Şeyh Said’e hain diyemem diyorsun, gericilerle iş birliği yapıyorsun. Bu ülkenin rejimsel bütünlüğü ile bu ülkenin sınırıyla bu ülkenin devlet yapısıyla problemi olan kan davası olan ve o kanı da akıtmaya devam eden insanlarla iş birliği yapıyorsun.”

    Memleket Partisi Ataşehir adayından CHPye tepki

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow