Meral Akşener Tansu Çiller'in referandum oyunu açıkladı

MHP'li Meral Akşener, eski Başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini iddi etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
1993-1996 yılları arasında Başbakanlık yapan Tansu Çiller'in referandum 'Evet' oyu vereceği iddia edildi. Referandum sürecinde Bahçeli'ye karşı "Hayır" çalışmasıyla öne çıkan MHP'li Meral Akşener, eski başbakan Tansu Çiller'in referandumda "evet" diyeceğini ileri sürdü.
Sözcü'den Can Ataklı, bugünkü köşesinde konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Halk TV'de dünkü konuğum Meral Akşener'di. Bana göre Akşener yaklaşık bir saatlik programda çok formdaydı. Programın sonuna doğru eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin o zamanki genel başkanı Tansu Çiller hakkında çok ilginç bir iddia attı ortaya. Çiller'in 'Evetçi' olduğunu söyledi. Zaman darlığından üsteleyemedim ama inanın çok şaşırdım."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında ikinci duruşma günü
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı