Mersin'de eşini vuran polis, intihar etti

Mersin'de, eşini tabancayla başından vuran polis memuru intihar etti.
Mezitli ilçesi Akdeniz Mahallesinde yaşayan Osman T. (48), sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle eşi Seval T. (42) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Osman T, eşine tabancayla ateş ettikten sonra, intihar etti.
Gürültüye uyanan evdeki iki kardeş, anne ve babalarını vurulmuş görünce durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.
Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Seval T. önce Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine, yoğun bakımda yer olmaması üzerine oradan da Tarsus Devlet Hastanesine sevk edildi.
Olay yerinde hayatını kaybeden ve bir polis merkezinde görevli olduğu öğrenilen Osman T'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Yetkililer, soruşturma başlatıldığını kaydetti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
7 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATANDI! Rektör atanan üniversiteler hangileri? Resmi Gazete 17 Mayıs 2025!
Erdoğan'dan Avrupa'ya net mesaj: Ukrayna'da barış için kritik dönemeç
Dolmabahçe satrancının perde arkası! Masada neler yaşandı? Hande Fırat yazdı...
FERİBOT İPTAL SEFERLER SORGULAMA 17 MAYIS: İDO ve BUDO feribot seferleri iptal mi oldu?
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 3 ilde turuncu, 7 ilde sarı kodlu alarm!