Mersin'de orman yangını nedeniyle bir mahalle boşaltıldı

Mersin'in Gülnar ilçesinde kızılçam ormanında yangın çıktı. Yangın nedeniyle bir mahalle tamamen boşaltıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kocaşlı ile Büyükeceli mahalleleri arasındaki kızılçam ormanında yangın çıktığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.
Hangi ilin nüfusu ne kadar arttı, hangi ilin nüfusu azaldı?
Geniş bir alana yayılan yangına, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip, 5 helikopter, 1 uçak ve 30 arazözle müdahale etti.
Zaman zaman etkili olan rüzgar nedeniyle güçlük yaşayan ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken 200 kişinin yaşadığı Koçaşlı Mahallesi boşaltıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 25 il için sağanak alarmı
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?