Mersin'de pompalı dehşeti: 7 yaralı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Selahattin U., aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 7 akrabasını pompalı tüfekle vurarak yaraladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mersin'in Bozyazı'ya 50 kilometre uzaklıktaki Kızılca Mahallesi Devrent mevkiinde meydana geldi. Selahattin U., uzun süredir hakkında olumsuz söylentiler yaydıklarını iddia ettikleri akrabaları ile husumetli hale geldi. Bu akrabalarının bir araya geldiğini öğrenen Selahattin U., pompalı tüfekle eve ateş açtı. Silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği İ.D., A.U., T.D., S.D., Ç.U., A.U. ve Ş.İ. yaralandı. Yaralılar, Anamur ve Bozyazı ilçelerindeki hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Jandarma, olayın ardından kaçan Selahattin U. ile babası M.A.U.'yu gözaltına aldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Zihinsel engelli çocuğa sokak ortasında şiddet: Çevredekiler sadece izledi
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
Kavrulduk! Megakente uyarı: Bu saatlerde dışarı çıkmayın
Adapazarı'nda film gibi kovalamaca! Şehri ayağa kaldıran 6 saatlik direniş: Polise ateş açtı