Meteoroloji duyurdu! 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, raporda 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldığı görüldü.
Haberin Devamı
/

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu havanın etkisinde olması bekleniyor.
/

Marmara'nın güneydoğusu ile İstanbul ve Kırklareli'nin Karadeniz kıyıları, İç Ege, Akdeniz'in Toroslar Mevkii ve Isparta çevreleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu ve Sinop çevreleri ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.Diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Haberin Devamı
KUVVETLİ YAĞACAK!
/

Eskişehir ve Kütahya ile Afyonkarahisar ve Uşak'ın kuzey, Manisa'nın doğu kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI
/

Rüzgarın; Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
2 İL İÇİN UYARI
/

Eskişehir için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısıKütahya için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı