Metrobüs çalışması: İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapanıyor

Şirinevler Metrobüs istasyonuna giden üst geçit (istasyonlar içinde en kalabalık olan yer) çalışmalarından ötürü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler hattına giden bazı yolların kapatılacağı açıklamasında bulundu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Metrobüs'ün en aktif olduğu yer olan Şirinevler'de üst geçit çalışması yapılacağını açıkladı. Bu çalışmadan ötürü 25 Ağustos - 27 Ağustos Ağustos tarihleri arası Akşam 10 ile sabah 6 arası geçici olacak bir şekilde bazı yollar kapanıyor.
Hangi tarihlerde hangi yollar kapalı
Büyükşehir;
"25 Ağustos 2016 Perşembe günü 22:00 - 06:00 saatleri arasında Ankara istikametinde, D-100 Karayolu'nun bir şeridi ile Güney Yanyol'un tamamı kapatılıp, trafik D-100 Karayolu'nun iki şeridinden işleyecektir.
26 Ağustos 2016 Cuma günü 22:00 - 06:00 saatleri arasında Edirne istikametinde D-100 Karayolu'nun bir şeridi ile Kuzey Yanyol'un tamamı trafiğe kapatılıp, trafik D-100 Karayolu'nun İki şeridinden sağlanacaktır.
27 Ağustos 2016 Cumartesi günü 22:00 - 06:00 saatleri arasında Ankara istikametinde D-100 Karayolu'nun tamamı trafiğe kapatılacak ve Trafik Güney Yanyol'dan sağlanacaktır." açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor