Metrobüs yolunda kaza: 1'i ağır 5 yaralı

D-100 Karayolu İncirli mevkiinde kontrolden çıkan cip, seyir halindeki metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Yaralıların olduğu kazada metrobüs yolu çift yönlü trafiğe kapandı.
Bakırköy İncirli mevkisinde bariyerlere çarpan cip,metrobüs yoluna girerek metrobüsle çarpıştı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan yolcular ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.
Avcılar'dan Bakırköy yönüne giden ve kazaya karışan 34 NYZ 89 plakalı cip yoldan kaldırılırken, Avcılar istikametine giden 34 TN 5828 plakalı metrobüsün de yoldan çekilmesi için çalışmalar sürüyor.
Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik tamamen dururken, Cevizlibağ-Avcılar arasında her iki istikamette de metrobüs kuyrukları oluştu.
Yol açıldı
D-100 Karayolu İncirli mevkiinde kaza sonrası kapanan metrobüs yolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?