Metrobüsün çarptığı kişi hayatını kaybetti

İstanbul Kağıthane'de D-100 Karayolu üzerinde seyyar su satıcılığı yaptığı öğrenilen bir kişi, zabıtadan kaçmak için girdiği Darülaceze-Perpa Metrobüs durağında, metrobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.
Kaza, 20.30 sıralarında Darülaceze- Perpa Metrobüs Durağında gerçekleşti.
Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu üzerinde trafik yoğunluğunda su satıcılığı yapan Hasan Kaya (44), zabıta ekiplerinden kaçmaya başladı.
Yolda ilerleyen araçların arasından kaçmaya çalışan satıcı, bariyerlerin üzerinden atlayıp metrobüs yoluna girdi.
Bu sırada, Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüs, Hasan Kaya'ya çarptı. Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.
Kazayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Kaya'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.
Olay yeri inceleme polisleri çevrede inceleme yaptı.
Kazayı gören vatandaşlar metrobüs girişinde toplanarak uzun süre çalışmaları izledi. Hayatını kaybeden Hasan Kaya'nın cansız bedeni Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.
Metrobüs seferleri kaza nedeniyle yaklaşık iki saat boyunca tek şeritten verildi. Cesedin kaldırılması ve incelemelerin tamamlanması ile birlikte metrobüs seferleri normale seyrine döndü.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!