MHP'den "provokatör" açıklaması

MHP'den İstanbul Gaziosmanpaşa'daki yaşanan olaylarla ilgili açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Gaziosmanpaşa ve Okmeydanı'nda kışkırtmalarla halkı birbirine düşürüp MHP'yi kaosun parçası hâline getirmek isteyenler avuçlarını yalayacaklardır" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yazılı açıklama yapan Yalçın, 1980 öncesi senaryoların hayata geçirilmek istendiğini öne sürdü. Yalçın, "MHP'yi sokak olayları ve çatışmaların tarafı gibi göstermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklar, bu tahrik ve kaşıma çabaları sonuç vermeyecektir" dedi.
Olayların sorumlularının ortaya çıkarılması için hükümet ve güvenlik görevlilerinin hassas davranması çağrısında bulunan Yalçın "Vatandaşları dikkatli olmaya, şer odaklarının hesaplarına malzeme ve vasıta olmamaya çağırıyoruz" yorumunu yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...