Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu: 10 ildeki öğrenciler istedikleri illerdeki okullara nakledilecek
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ildeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerin istediği illerdeki okullara nakillerinin yapılacağını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Depremden etkilenen 10 ilimizdeki okullarda eğitim görmekte olan öğrencilerimizin istediği illerdeki okullara nakillerini yapacağız. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bu zorlu süreçte her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! AKOM uyardı: Kavrulacağız! Tarih belli oldu... Afrika sıcakları geliyor
JSGA JANDARMA ÖĞRENCİ ALIMI: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Personel Alımı Ne Zaman? JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 323 Astsubay 225 Subay Öğrenci Alıyor! İşte JSGA Subay Alımı Başvuru Şartları
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
"Ben giderken seyredin" dedi cezadan kaçamadı! Bisikletli sürücüye 9 bin TL'lik tarife
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!