MİT, devletin zirvesini bilgilendirecek

Milli İstihbarat Teşkilatı, yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve yüksek yargı üyelerini ağırlayacak. MİT Müsteşarı Hakan Fidan, devlet erkanına teşkilattaki yeni yapılanma ve yürütülmekte olan projeler hakkında brifing verecek.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
MİT Müsteşarlığı, 85'inci kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Geçen hafta kapılarını, gazete ve televizyonların yöneticilerine açan MİT Müsteşarlığı, bu hafta da devlet erkanını ağırlayacak.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanların yanı sıra askeri erkan ve yüksek yargı organlarının başkanları MİT'in Yenimahalle'deki kampüsünde ağırlanacak. Devlet erkanına, teşkilatın son dönemde yürüttüğü halkla ilişkiler çalışmaları hakkında sunum yapılacak. Ayrıca MİT Müsteşarı Hakan Fidan, MİT'in iç ve dış istihbarat alanlarında yeniden yapılandırılması süreci ve yürütülen projelerle ilgili olarak brifing verecek.
Sıradaki Haber 
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbul’a dönüş çilesi başladı: 'Kilit kavşak'larda trafik yoğunluğu
Kemer yolunda korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
15 İLÇE! İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 8 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması