Motosikletin çarptığı iki kişi havaya uçtu!

KAYNAKCNN TÜRK

Hatay'ın Antakya ilçesinde yolun karşısına geçen 2 yayanın motosikletin çarpması ile havaya uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Antakya ilçesinde sıklıkla trafik yoğunluğunun yaşandığı ve ilçe yollarının kesişme noktası olan Habib-i Neccar kavşağında zaman zaman trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Kuzeytepe Mahallesi mevkisinde kavşakta geçtiğimiz günlerde meydana gelen kazada; seyir halde olan motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yayadan 2'sine çarptı.

Motosikletin çarptığı iki kişi havaya uçtu

Kazada 2 yaya çarpmanın etkisiyle havaya uçarken, 1 yaya hafif yaralandı. Kaza anıysa çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Motosikletin çarptığı iki kişi havaya uçtu

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kavşağın çevresindeki esnaf, trafik yoğunluğundan dolayı kavşağı kullanmakta tedirginlik yaşadıklarını söylediler. Hatay Büyükşehir Belediyesi de vatandaşların tepkilerine neden olan yoldaki trafik çilesini sona erdirmek için kavşağın genişletilmesi için çalışma başlattı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow