MSB duyurdu: 5 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakanlıktan yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG’li teröristlere karşı operasyonlarına devam ediyor. Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi. Her nerede olursa olsun terör örgütleriyle mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar devam edecek" denildi.
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG’li teröristlere karşı operasyonlarına devam ediyor.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 20, 2024
Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.
Her nerede olursa olsun terör örgütleriyle mücadelemiz en son terörist… pic.twitter.com/zmjYvRZshH
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hatay'da Mammatus bulutları görüldü
Meteoroloji'den 20 İl İçin Kar Alarmı: Kuvvetli Kar Yağışı ve Don Olayı Uyarısı
PEGASUS BİLET KAMPANYASI: Ucuz Uçak Bileti Pegasus Kampanya Detayları Ne? Vizesiz Üsküp, Tiflis Gezilecek Yerler ve Pegasus, THY, AJet Bilet Fiyatları!
Haraç vermeyince kabus başladı: Bir ayda iş yeri 4 kez kurşunlandı
İtalyan Şefin 15 Yaşındaki Oğlu Öldürülmüştü: 'Bir Çocuktan Katil Çıkaran Aileler de Yargılanmalı!'