hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MSÜ soruları, cevapları yayınlandı! ÖSYM MSÜ 2024 soruları ve cevap anahtarı

    MSÜ soruları, cevapları yayınlandı ÖSYM MSÜ 2024 soruları ve cevap anahtarı
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com Muhabiri

    Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 3 Mart 2024 günü ÖSYM tarafından gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar resmi sonuçlar öncesinde kendi doğrularını ve yanlışlarını kontrol edebilmek için MSÜ 2024 soruları ve cevap anahtarı ile ilgili açıklamayı beklemeye başladı. MSÜ soruları ve cevapları ÖSYM tarafından yayınlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖSYM 2024 MSÜ sınavı ile ilgili başvuru ve sınav merkezlerinin ilanı süreci sona ermiş 3 Mart 2024 günü ise adaylar ilan edilen merkezlerde sınavlara katılmıştı. 165 dakikalık sınavda adaylar sorumlu oldukları alanlardan soruları yanıtlamaya başladılar. Saat 10.15 itibariyle adayların süresi başlamış oldu.

    Sınavda adaylara, ortaöğretim düzeyinde, beş seçenekli çoktan seçmeli Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru yöneltildi.

    MSÜ 2024 SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI 

    ÖSYM Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı soruları ve cevaplarını erişime açtı. Kurum genellikle sınavla aynı gün sınavın sona ermesinden birkaç saat sonra soruları ve cevapları yayınlıyor.  Soruların yüzde 10’luk kısmı herkese açık olarak, tamamı ise sadece sınava katılanların erişimine açık olarak yayınlandı.

    MSÜ SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow