Nagehan Alçı'dan "yalı" açıklaması: Ortada yalı malı yok

Nagehan Alçı, 17-25 Aralık öncesi Bank Asya'dan çektikleri krediyle aldıkları evle ilgili yapılan suçlamalara yanıt verdi. Alçı, "Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan" ifadelerini kullandı.
Habertürk yazarı Nagehan Alçı, kendisi ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "FETÖ" soruşturması başlatıldığına yönelik iddiaya tepki gösterdi.
Nagehan Alçı: Neşeli Günler, kadınlar açısından hiç de neşeli değil
2013 yılında Bank Asya'dan çektiği krediyle "yalı" aldığını yalanlayan Alçı, "Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan" dedi. Alçı, sözlerinin devamında "Eğer bize kıyak çekilseydi bu bankaya gebe kalır ve birileri gibi 17-25'te FETÖ'yü savunmak zorunda kalırdık. Oysa tamamen meşru bir kredi aldığımız için rahattık ve FETÖ ile savaştık" ifadesini kullandı.
Nagehan Alçı kendilerine yönelik iddiaların sahipleriyle mahkemede görüşeceklerini de sözlerine ekledi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Bir anda başlayacak çok kuvvetli yağacak... Meteoroloji'den sağanak alarmı
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı