Netanyahu: "Terörizmin mazereti yoktur"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısında Taksim’de düzenlenen intihar saldırısına dair, "İstanbul’dan Kudüs’e, terörizmin mazereti yoktur" dedi.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kabine toplantısında İstiklal Caddesi'nde düzenlenen intihar saldırısına dair açıklamada bulundu. Netanyahu, "İstanbul’da, Kudüs’te, Fil Dişi Sahili'nde... Hiçbir yerde terörizmin mazereti olamaz" dedi. Netanyahu şöyle konuştu:
"Türkiye'de öldürülen kişilerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da şifa diliyorum. Cenazeleri ve yaralıları almak üzere bugün İsrail Savunma Kuvvetleri'nden bir delegasyonun eşlik ettiği bir uçağı İstanbul'a gönderdik. İstanbul ve Küdüs'teki profesyonel çalışmalarından ötürü Dışişleri Bakanlığı personeline tebrik ediyorum. Terörizm dünyaya ölüm saçmaktadır. İsrail küresel terörle mücadelede ön planda yer almaktadır. Bu mücadele askeri çabaların yanı sıra 'ahlaki bir çaba'dır. Terörle ahlaki mücadelede kilit nokta, terörizmin - masum insanları öldürmenin - hiçbir yerde bir mazereti olamaz. İstanbul'da, Fildişi Sahili'nde veya Kudüs'te olamaz. Kim terörizmi kınamıyorsa, onu destekliyordur."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...