Numan Kurtulmuş'tan 'Brad Pitt' açıklaması: İnşallah anlaşırız

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Troya'nın tanıtımıyla ilgili çalışmaların başladığını açıkladı. Kurtulmuş, Brad Pitt'le görüşüldüğünü belirtti.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Troya'nın uluslararası tanıtımı konusunda yapılacak çalışmada ABD'li aktör Brat Pitt'in de yer alması konusunda çalışmalar olduğunu söyledi. Kurtulmuş, "İnşallah anlaşılabilir" dedi.
Belek Turizm Merkezi'nde ulusal medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelen Kurtulmuş, toplantının soru cevap bölümünde, bir gazetecinin "Troya yılını biraz açabilir misiniz, ne tür etkinlikler, ne planlanıyor?" sorusu üzerine, Troya'nın muazzam bir hazine olduğunu, bu yıl önemli bir tanıtım atağı olacağını bildirdi.
Emilia Clarke ile Game of Thrones izlemek için 120 bin dolar ödedi
Milliyet'in haberine göre, Troya'yı dünyada tanıtmak perspektifiyle çalışmalar yapılacağına değinen Kurtulmuş, bu çerçevede Devlet Opera ve Balesinin Troya ile ilgili oyunlar sergileyeceğini, 23'e yakın uluslararası festivalde Troya'nın tanıtılacağını, ayrıca yarışmalar, konserler, tiyatro gösterileri, filmler, kısa film ve belgesel yarışmaları ile farkındalık oluşturulacağını söyledi.
Brad Pitt'e benzemek için 80 bin TL harcadılar
"Troya ile ilgili uluslararası tanıtım yaparken Brad Pitt'le de bir organizasyon yapılacak mı?" sorusuna Kurtulmuş, "O çalışma var, ben kesinleşmediği için söylemedim. Öyle bir tanıtım yüzünün yer aldığı bir program düşünülüyor. İnşallah anlaşılabilir" yanıtını verdi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın