Nuriye Gülmen ve Semih Özakça taburcu oldu

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça taburcu oldu
expand
KAYNAKCnnturk.com

Açlık grevini sonlandırmalarının ardından tedavi altına alınan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça taburcu edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Cumhuriyet'in haberine göre, OHAL kapsamında çıkarılan KHK’ler ile görevlerinden ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça 324 gün boyunca işlerine dönme talebiyle açlık grevindeydi. Gülmen ve Özakça’nın taleplerinin karşılanması için Esra Özakça ve Mehmet Güvel de açlık grevine başlamıştı.

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevini bitirdi

324 günün ardından Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevini bitirdi. Esra Özakça ve Mehmet Güvel de Nuriye ve Semih’in açlık grevini bitirmesiyle açlık grevi eylemlerini sonlandırdı.

Ardından Semih Özakça ile birlikte hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanan Nuriye Gülmen; sosyal medya hesabından bugün taburcu olduklarını duyurdu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow