Odatv davasında sürpriz tanık talepleri

Odatv davasında Deniz Baykal ve Sabih Kanadoğlu'nun da aralarında bulunduğu 16 kişinin tanık olarak dinlemesi talep edildi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Odatv davasının tutuksuz sanıkları Soner Yalçın, Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın avukatı Hüseyin Ersöz, 7 sayfalık bir dilekçe sundu.Dilekçede Odatv’de yapılan aramalarda “Hocadan Notlar", “Soner Bey’den Gelen", “Kılıçdaroğlu’na destek zorunlu", “Sabri Uzun" ve “Hanefi" adlı belgelerin bulunduğu belirtildi.
Bu belgelerde CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, İstanbul Barosu Eski Başkanı Avukat Turgut Kazan, Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, Ergenekon sanıkları Mehmet Haberal ile Doğu Perinçek, Balyoz davası sanığı Çetin Doğan ile kızı Pınar Doğan ve damadı Dani Rodrik’in de aralarında bulunduğu 16 kişinin tanık olarak dinlenilmesi talep edildi.
Bu isimlerin tanık olarak dinlenilip dinlenilmeyeceğini İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi önümüzdeki günlerde karar verecek.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Otomobil tutkunu Himmet için yapılan çağrı karşılık buldu! Yüzlerce araçlık konvoy yapıldı

Arkut Dağı'nda kar kalınlığı 10 santime ulaştı

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2025: 3 Bin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Bakan Göktaş duyurdu!

TOKİ SON BAŞVURU TARİHİ: TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi Banka Başvurusu Ne Zamana Kadar? TOKİ Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI 26 BİN 673 PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları Neler? Branş Dağılımı Nasıl?