hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ÖGG sonuçları 2024 açıklama saati... Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

    ÖGG sonuçları 2024 açıklama saati... Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    2024 yılında Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınavına giren adaylar, sınav sonuçları tarihini yakından takip ediyor. Yılın ilk Özel Güvenlik Sınavı geride kalırken 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav sonuçlarının mart ayında açıklanacağı bildirildi. Sınava katılım sağlayan ve başarılı olan adaylar, narkotik, silahlar, ilk yardım ve daha birçok konuda EGM tarafından özel eğitim alacacak. Peki, 107. dönem Özel Güvenlik Sınavı (ÖGG) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi Sınavı için başvuru sürecinin sona ermesinin ardından başvuruda bulunan adaylar bugün sınava katılım sağladılar. 24 Şubat'ta yapılan ÖGG sınavı sonrasında sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Görevli bulundukları kurumda asayişi sağlamakla görevli Özel Güvenlik Görevlileri, güvenlik görevlileri iletişim, yangın, afetler, patlayıcılar, kişi koruma, güvenlik sistemleri, olay yeri incelemesi, hukuk, ilk yardım, narkotik ve silahlar konusunda özel eğitim alacaklar.

    107. DÖNEM ÖGG SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

    2024 yılının ilk ÖGG sınav tarihi belli oldu. Özel Güvenlik 107. Temel Eğitim ve 83. Yenileme Eğitimi sınav 24 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. ÖGG sınav soru ve cevapları 27 Şubat günü erişime açılacak. Sınav sonuçları 15 Mart 2024 tarihinde adaylarla paylaşılacak. Sonuçların saat 18.00'e kadar duyurulması bekleniyor. Adaylar sınav sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün “onlineislemler.egm.gov.tr” adresi üzerinden T.C. kimlik numarası, sınav adı ve güvenlik kodu ile görüntüleyebilecek. Adayların yazılı sınav sonucuna itiraz etme ve itiraz ücretini yatıracağı tarih aralığı 18-20 Mart 2024 tarihi olarak belirlendi. Yazılı sınav itiraz sonuçları ise 21 Mart 2024 tarihinde duyurulacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow