Öğrenci affı Meclis'e geliyor

Yaklaşık 600 bin kişinin beklediği öğrenci affı bu hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek. Af tasarısı, 7 Haziran 1995 tarihinden itibaren her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenlere okullarına geri dönüş imkanını sağlıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Getirilen düzenlemeye göre aftan yararlanmak için 2 ay içerisinde başvuru şartı var. 1980 sonrası çıkarılan aflardan yararlanmayanlar ve açık öğretimde olanlar da af kapsamında olacaklar.
Ön lisans ve lisans düzeyinde ilişiği kesilenlere; devam şartını yerine getirmedikleri dersler için 1 eğitim öğretim yılı, dönemlik dersler için 1 dönem devam etme ve 4 sınav hakkı verilecek.
2009 yılı bütçesi de Meclis'te. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, 23 Ekim Perşembe günü bütçeyi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'a sunacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Edirne’de ‘Lavanta Tarla Günleri’ başladı
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama