Okmeydanı'nda bomba alarmı

Okmeydanı'nda, bir duvara asılı pankartın önüne bırakılan bomba süsü verilmiş iki teneke ve müzik kutusu polisi alarma geçirdi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, tenekeler ile müzik kutusunu fünyeyle patlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Piyalepaşa Mahallesi Üst Seyhan Sokak üzerindeki bir evin duvarına asılan pankart ve bomba süsü verilmiş iki teneke ile müzik kutusunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis, zırhlı araçlarla çevrede güvenlik önlemi alırken, vatandaşları da uzaklaştırdı. Tenekeler ve müzik kutusu, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı.
Tenekeler ve müzik kutusunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Patlamanın ardından polis çevrede arama yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi