Okulun demir kapısı öğrencilerin üzerine devrildi: 2 yaralı

Ankara’da bir ilköğretim okulunun demir kapısının devrilmesi sonucu, kapının altında kalan 2 öğrenci yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Kaplan Sokak’taki Halide Ömer Uncuoğlu İlkokulu’nda meydana geldi. İlkokul öğrencileri Ahmet Ş. ile Berkay A., son ders teneffüs saatinde bahçeye çıktı. Burada oyun oynayan öğrenciler iddiaya göre demir kapıya tırmandı. Bir öğretmen çocukları uyarıp, bulunduğu yerden indirdi.
Öğrenciler ikinci kez demir kapıya çıkınca, kapı üzerilerine devrildi. Yaralanan öğrencilere ilk müdahaleyi okul yönetimi ve diğer öğretmenler yaptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı öğrencilere müdahalede bulundu. Olayda bir öğrencinin ayağının kırıldığı öğrenildi. Yaralı öğrenciler daha sonra ambulansla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Öte yandan, okul müdiresinin görüntü alan basın mensuplarına ‘Nereden duydunuz?’ tepkisi dikkat çekti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi