Ömer Çelik'ten İsrail'e tepki: Netanyahu tehlikeli bir saldırganlık içerisinde

İsrail, Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskın sonrası Lübnan’dan çok sayıda roket fırlatılması üzerine Gazze’ye hava saldırısı başlattı. Lübnan’ın bazı bölgelerinin de vurulduğu bildirildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in saldırılarına tepki göstererek "Netenyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir... Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ateşe atan bu tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almalıdır." dedi.
Haber devam ediyor
Haber devam ediyor
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail ordusunun Gazze ve Lübnan'a saldırıları ile ilgili olarak tepki göstererek "İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir. Netenyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir... Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ateşe atan bu tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almalıdır." dedi.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
— Ömer Çelik (@omerrcelik) April 7, 2023
İsrail yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir.#Gazze
Sıradaki haber
Sıradaki haber