Önce bebeğini sonra hayatını kaybetti

Önce bebeğini sonra hayatını kaybetti
expand

22 Temmuz operasyonu kapsamında gözaltına alınan polislerden Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk, önce karnındaki 4,5 aylık bebeğini, bugün de hayatını kaybetti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İstanbul 'da geçen 22 Temmuz'da Emniyet'teki paralel yapı iddiaları üzerine yapılan  operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan polis memuru Ahmet Öztürk  Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü 'ne teslim olup ifade verdi.  Öztürk, savcılık ifadesinden sonra 26 Temmuz’da serbest bırakıldı. İddiaya göre  Öztürk gözaltındayken eşini günlerce emniyet ve adliye önünde bekleyen ve sonrasında hastaneye kaldırılan Ayşegül Öztürk, yapılan müdahalelere rağmen bebeğini kaybetti.

Bakan Çavuşoğlu uyardı: Irak'a giden silahlar PKK'nın eline geçmemeli

Ardından Öztürk, yakalandığı enfeksiyon nedeni ile yoğun bakıma alındı. Ağır kan kaybı nedeniyle vücut fonksiyonları zayıflayan Öztürk, yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayatta kalma mücadelesi verdi. Ancak Ayşegül Öztürk önceki akşam   hayatını kaybetti.  Ayşegül Öztürk, yarın İstanbul'da toprağa verilecek.

Karındeşen Jack'in kimliği belli oldu

İşte Kont Dracula'nın Türkiye'de tutsak edildiği zindan

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow