Önder Aytaç'a Başbakan Erdoğan'a hakaretten ceza

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, 20 Eylül 2012'de Twitter'dan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan yazar Önder Aytaç, 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Aytaç'ın avukatı Gürcan Kale ve Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya katıldı.
Avukatların son beyanları alındıktan sonra hakim, Aytaç'ı, "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdığını bildirdi.
Aytaç'ın cezası, daha önce aynı suçtan aldığı bir başka ceza nedeniyle paraya çevrilmedi ve hakkındaki hükmün açıklanması geri bırakılmadı.
Ancak bu ceza şartlı olarak 1 yıl süreyle ertelendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!