Orhan Gencebay'ın oğlu bıçaklandı! Son durumu nasıl?

Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'ın bulunduğu aracı kullanan kız arkadaşı Sedahan Özmen ile taksi sürücüsü Doğan Erdoğan dün akşam Beşiktaş'ta yol verme yüzünden tartıştı. Gencebay, kız arkadaşına küfür edilince araçtan inip taksicinin yanına gitti. Taksici, bıçakla Gencebay'ı göğsünden yaraladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Gayrettepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi'nde, Gencebay ve arkadaşı, bindikleri taksinin şoförü D.E. ile yola çıktıktan sonra tartıştı. D.E bir süre sonra, yol kenarına park ettiği aracından indi.
Takside başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine D.E, Gökhan Murat Emre Gencebay'ı sağ göğsünden bıçakla yaraladı.
Üç dikiş atılan Gencebay, geceyi hastanede geçirdi. Polis, taksiciyi yakaladı.
Taksi şoförünün bıçak darbeleri Gökhan Gencebay'ın kalbinin 3 parmak altına denk geldi. Bıçak darbesi biraz daha yukarı gelse hayatından olabilirdi.
"Sağlık durumu iyi"
Posta.com.tr'ye konuşan Sevim Emre, oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün taburcu olacağını söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bolu Dağı'nda zincirleme kaza! 9 araç birbirine girdi
Son dakika | Meteoroloji uyarmıştı: İstanbul'da kar başladı... Dikkat! : 24 kentte yeni alarm
Adana'da film gibi olayda yeni detaylar! 3 kilo altınla aç-susuz 3 gün!
Özel kuvvetler ve komandolar yer aldı! -9'da harekete geçildi: Başarıyla tamamlandı...
Kapalıçarşı'da büyük kara para operasyonu! 9 milyar liralık vurgunda gözaltı sayısı yükseldi