Oruç Baba Türbesi, ilk iftara sakin girdi

Her yıl ramazan ayının ilk günü iftar saatinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Fatih'teki Oruç Baba Türbesi'ne Kovid-19 nedeniyle daha az ziyaretçinin geldiği görüldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Fatih Belediyesi ekipleri, Oruç Baba Türbesi'ne dua etmek ve ilk iftarı yapmak için gelen vatandaşları anonslar yaparak, sosyal mesafe ve maske kuralına uymaları konusunda sık sık uyardı.
Akşam ezanının okunmasıyla vatandaşlar, iftarlarını Oruç Baba'nın yaptığı gibi sirke ve ekmekle açtı. Vatandaşlar, daha sonra evlerinden getirdikleri yiyeceklerle iftara devam etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın