Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışmasıyla meydana kazada 2'si ağır, 3 kişi yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kaza, dün gece Cumhuriyet Mahallesi Malatya Caddesi'nde meydana geldi. T.G. yönetimindeki 23 BE 087 plakalı otomobil ile E.Ş. yönetimindeki 23 HK 859 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. T.G.'nin kullandığı otomobil, savrulup refüje çıkarak, ağaçları devirdi. Kazada araç sürücüleri T.G. ve E.Ş. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılarında iki sürücünün de durumlarının ağır olduğu belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!