Pazardan ruj aldı, değiştirmek isteyince dayak yedi

Alanya'da kurulan semt pazarından 10 liraya 2 ruj alan 19 yaşındaki Derya Tilki, pazarcı tarafından saldırıya uğradı. Tilki, çıkan arbedede ablası ile bilrilke feci şekilde dövüldüğünü iddia ederek şikayette bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Antalya Altınova Sinan Mahallesi’nde kurulan semt pazarından 10 TL’ye 2 adet ruj alan 19 yaşındaki Derya Tilki, pazarcı Ertunç C. ve Ayşe B. tarafından saldırıya uğradığını, çıkan arbedede ablası Remziye Esen’in de (28) feci şekilde dövüldüğünü iddia ederek şikâyette bulundu.
Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Derya Tilki olayı şöyle anlattı: “Rujları aldıktan sonra geri dönüp satıcıya değiştirmek istediğimi söyledim. Satıcı rujların kullanılmış olduğunu iddia etti. Ertunç C. bana ve ablama hakaret etmeye başladı. Tartışma büyüyünce Ertunç C. ve Ayşe B. bize saldırdı.”
Pazardaki diğer esnaflar tarafından kurtarıldıklarını dile getiren Tilki, “10 TL’lik ruj için dakikalarca dayak yedik, yerlerde tekmelendik” diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...