Pendik'te minibüs yola çıkan çocuğun ayağını ezip kaçtı

Pendikte minibüs yola çıkan çocuğun ayağını ezip kaçtı
expand
KAYNAK DHA

Pendik’te caddede ilerleyen minibüs, kaldırımda arkadaşıyla şakalaştıktan sonra bir anda yola çıkan çocuğun ayağını ezdi. Yaralanan çocuğa arkadaşları ve çevredeki esnaf müdahale etti. Kaza anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kaza, Salı günü saat 13.45 sıralarında Kaynarca Mahallesi, Deniz Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; okuldan çıkan 2 çocuk kaldırımda ilerlerken şakalaşmaya başladı. Çocuklardan biri park halindeki araçların arasından bir anda yola çıktı.

İddiaya göre, o sırada yoldan geçen 34 LZP 392 plakalı minibüs şoförü, çocuğun yola çıktığını fark etmedi. Kazada ayağı ezilen çocuk uzun süre acı içinde kıvrandı.

Pendikte minibüs yola çıkan çocuğun ayağını ezip kaçtı

Minibüs şoförü ise kaza sonrası yoluna devam etti. Yaralanan çocuğun yardımına arkadaşları ve çevredeki esnaf koştu. Kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.(DHA)

 

 

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow