Pendik'te otomobil TIR'ın altında girdi: 4 ölü | Video Haber
Pendik Kurnaköy gişeler mevki Ankara istikametinde otomobil TIR'ın altına girdi. Kazada 3'ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi X hesabından kaza anına ait bir video paylaştı.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Pendik mevkisi Kurnaköy Gişeleri Ankara istikametinde, gişelerde bulunan TIR'a arkadan gelen otomobil çarptı.
Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada 3'ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

PENDİK'DEKİ KAZA ANININ VİDEOSUNU PAYLAŞTI
Bakan Yerlikaya, Pendik Kurnaköy gişeler mevkisinde meydana gelen kaza anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüsünü de paylaşarak, "Videoda görüldüğü üzere, bu sabah Pendik Kurnaköy gişeler mevkisinde bir otomobilin gişelerde bekleyen TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında da maalesef 4 kişi hayatını kaybetti" dedi.
🚨SON GELİŞME🚨
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) April 5, 2025
Bu sabah Pendik Kurnaköy gişeler mevkiinde bir otomobilin gişelerde bekleyen TIR'ın altına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında vefat sayısı maalesef 4’e yükseldi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Faciayı "sakız" önledi: İtfaiyeden hayati hamle!

Avcılar’da mikser hortumu bitişikteki evin duvarını deldi

21 TEMMUZ BURSA ELEKTRİK KESİNTİSİ: Hangi İlçelerde Elektrikler Kesilecek? Bugün Bursa'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? UEDAŞ Duyurdu!

200 PUANLA HANGİ ÜNİVERSİTEYE GİREBİLİRİM 2026? 200 puanla tercih edilebilecek üniversite ve bölümler

EN DÜŞÜK PUANLI ÜNİVERSİTELER: YKS 150, 160, 170, 180, 190 Puanla Hangi Bölümler Gelir? 2 Yıllık ve 4 Yıllık Düşük Puanlı Bölümler Neler? 200 Puanla Tercih Yapılır mı?