hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pendik'teki kan donduran olayın ayrıntıları CNN TÜRK'te

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul Pendik'te dört ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Olayın perde arkasını CNN TÜRK Muhabiri Ümit Uzun anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muhabirimizin bölgeden aktardıkları şöyle:

    İstanbul Pendik'te Dumlupınar Mahallesi'nde çöplerden plastik madde arayan bir kişi, yine çöp konteynırından birinde bu arayış içindeydi. Bu sırada ceset parçalarıyla karşılaştı. Akabinde de polise haber verdi ve bunun üzerinde polis ekipleri bölgeye göre gelerek inceleme başlattı. Ancak ilk çöp konteynırındaki parçalar eksikti. Yani bir insan vücuduna aitti ama diğer parçalar farklı noktalardaydı. İşte bunun için de ekipler o bölgedeki çöp konteynırlarında bir arama çalışması başlattı ve önce 2, ardından toplamda 4 çöp konteynırında Nihat Salih adında 79 yaşında 8 çocuk babasına ait ceset parçaları bulundu.

    Pendikteki kan donduran olayın ayrıntıları CNN TÜRKte

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vahşice bir cinayetten söz ediyoruz. Çok sayıda parçaya ayrılmış bir ceset ve dolayısıyla polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme araştırma başlattı. O çöp konteynırların birinde de kanlı battaniye bulundu. İşte o cinayeti işleyen kişinin ceset parçalarını o kanlı battaniye ile birlikte çöp konteynırlarına taşımış olabileceği düşünülüyor. Bölgedeki tüm güvenlik kameraları, MOBESE kameralarının hepsi inceleme altında. Polis ekipleri, bu vahşice cinayeti işleyen kişiyi arıyor. 

    Nihat Salih'e ait ve o parçaların hepsi şu anda Adlı Tıp Kurumu'nda inceleme altında. Aynı zamanda öldürülen Nihat Salih'in evinde de yine geniş çaplı bir inceleme var. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow