Peynir bidonlarından uyuşturucu çıktı

Mersin’de peynir bidonları içerisinde yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen 3 kişi, 1 kilo 228 gram esrar ile yakalandı.
Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, peynir bidonları içeresine gizlenen uyuşturucunun Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminalindeki bir firmaya ait otobüsle başka bir ile sevk edileceği istihbaratını alan Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler otogarda önlem alırken, ihbara konu kamyoneti de takibe aldı.
Kamyonette bulunan A.O. ve B.A. adlı iki şüpheli, terminaldeki otobüs firmasına yanlarında getirdikleri peynir bidonlarını bıraktıkları sırada polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken, uyuşturucuyu sevk etmek için otobüse yolcu olarak binen F.A. da devam eden çalışmada yakalandı.
Peynir bidonlarında yapılan aramada ise her iki bidonda da ayrı ayrı 564’er gram preslenmiş vaziyette toplam 1 kilo 228 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Yapılan araştırmada otobüste yolcu olarak bulunan ve uyuşturucu kuryeliği yaptığı belirlenen F.A.’nın, başkasına ait bir kimlikle otobüs biletini aldığı, kamyonette yakalanan B.A.’nın da aynı otobüsle seyahat etmek için biletinin olduğu anlaşıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TOKİ ARSA SATIŞI NE ZAMAN? TOKİ 41 ilde 310 arsa satışı yapacak! TOKİ arsa satışı hangi illerde düzenlenecek?
15 İLÇE! İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 8 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
‘Hayatımda ilk defa gördüm’ dedi, görenler gözlerine inanamadı
NİHAT GENÇ ENTÜBE EDİLDİ: Nihat Genç Kimdir? Gazeteci- Yazar Nihat Genç Neden Entübe Edildi, Hastalığı Ne?
İZMİR ESHOT GREV: ESHOT Grevi Bitti Mi? İzmir ESHOT Grevinde Anlaşma Sağlandı! İzban Grevde Mi? İzmir Otobüs Seferleri Durumu