PKK, kaçırdığı şantiye şefini serbest bıraktı

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'ne bağlı Kaymaztepe Köyü yakınlarında geçen 25 Haziran'da PKK'lı teröristler tarafından aracı yakılarak kaçırılan şantiye şefi Abdullah Başyiğit serbest bırakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Pülümür'un Kaymaztepe Köyü yakınlarında yapımı devam eden Kocatepe Jandarma Karakolu'nun şantiye şefi olarak görev yapan Abdullah Başyiğit, geçen 25 Haziran'da şantiyeyi basan PKK'lılar tarafından kendi aracı yakılarak kaçırıldı.
Başyiğit, dün gece Kırmızıköprü Köyü yakınlarında serbest bırakıldı. Başyiğit serbest bırakıldıktan sonra durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Abdullah Başyiğit, Pülümür İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek kaçırılması ile ilgili ifade verdikten sonra Pülümür Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile serbest bırakıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...