PKK/KCK operasyonunda 10 gözaltı

Şanlıurfa'nın Suruç ve Bozova ilçelerinde düzenlenen PKK/KCK operasyonunda aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Suruç ve Bozova ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.
Operasyonda aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.
Terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak