PKK saldırısında yaralanan bebek hayatını kaybetti

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesinde bulunan Emniyet Müdürlüğü'nü ek binasına PKK'lı teröristlerin 4 Kasım'da bombalı araçla düzenlediği ve 12 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıda ağrı yaralanan 4 aylık Muhammed Can Eringin tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde yaşam savaşını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bağlar İlçesi Aydın Arslan Bulvarı üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü ek binasına 4 Kasım'da düzenlenen ve 12 kişinin yaşamını yitirdiği, yaklaşık 100 kişinin yaralandığı PKK'nın bombalı intihar saldırısında ağır yaralanan 4 aylık bebek Muhammed Can Eringin de yaşam savaşını kaybetti.
Patlamadan sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakımda tedavisi süren terörün en küçük mağduru Muhammed Can Eringin'ın yaşamını yitirmesi ile bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 13 oldu.
Ailesi tarafından cenazesi hastaneden alınan Muhammed Can Eringin, Yeniköy Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama