PKK, Tunceli'de ağaç kesen işçileri kaçırıp bir gün rehin tuttu

Tunceli'nin Pülümür İlçesi'nde izinli olarak orman kesimi yapan 5 kişi, geçen Perşembe günü PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Olay, dün akşam serbest bırakılan işçilerden birinin haber vermesiyle ortaya çıktı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçen Perşembe günü Tunceli'nin Pülümür İlçesi Çakırkaya Köyü yakınlarında Orman İşletme Müdürlüğü'nün izniyle taşeron bir firma için ağaç kesimi yapan 5 işçi, yanyarına gelen bir grup PKK'lı tarafından engellendi. Ağaç kesiminde kullanılan aletleri tahrip eden PKK'lılar, işçileri de yanlarında götürerek rehin aldı.
Olay, dün akşam serbest bırakılan bir işçinin haber vermesiyle ortaya çıktı. 4 İşçiyi kaçırıp rehin alan PKK'lıların yakalanması için Pülümür Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!