hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ramazan Bayramı’nda hangi otoyol ve köprüler ücretsiz, hangileri ücretli? KGM tek tek açıkladı!

    Ramazan Bayramı’nda hangi otoyol ve köprüler ücretsiz, hangileri ücretli KGM tek tek açıkladı
    expand
    KAYNAKOğuzhan Hacıoğlu / cnnturk.com

    Ramazan Bayramı nedeniyle geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bazı otoyol ve köprüler ücretsiz olacak. Karayolları Genel Müdürlüğü ücretin alınacağı köprüler ile otoyolları tek tek açıkladı. Peki, Ramazan Bayramı’nda hangi otoyol ve köprüler ücretli, hangileri ücretsiz?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı’nda şehirlerarası ulaşım yapacak olan kişiler yollara çıkmadan önce bayramda ücretsiz olacak köprüleri ve otoyolları araştırmaya başladı. Peki, cumayı cumartesiye bağlayan geceden itibaren ücretsiz olacak yollar hangileri?

    RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÜCRETSİZ OLAN OTOYOL VE KÖPRÜLER

    KGM’den yapılan açıklamada “6 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 00:00'dan (Cuma  gününü Cumartesi gününe bağlayan gece) başlayarak  15 Nisan  2024 Pazartesi günü saat 07:00'a kadar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından işletilen Otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçişler ücretsizdir.” denildi.

    RAMAZAN BAYRAMI’NDA ÜCRETLİ OLAN OTOYOL VE KÖPRÜLER HANGİLERİ?

    Öte yandan YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılarak işletmeye açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Orhangazi İzmir Otoyolu, Osman Gazi Köprüsü, Menemen Aliağa Çandarlı Otoyolu, Ankara Niğde Otoyolu, 1915 Çanakkale Köprüsü, Malkara Çanakkale ve Aydın Denizli Otoyolundan geçişler ise ücretli olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı zamanda İstanbul’da şehir içi toplu taşıma da yine bayram süresince ücretsiz olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow