Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Japonya, Avusturya, Tanzanya ile Trinidad ve Tobago Cumhuriyeti'ne büyükelçi atandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre; 5 ülkeye yeni büyükelçi ataması yapıldı.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre;
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. 5 ülkenin büyükelçilik makamına yeni atamalar yapıldı. Karara göre; Japonya Büyükelçiliği’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Oğuzhan Ertuğrul, Avusturya Büyükelçiliği’ne Gürsel Dönmez, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ne Bekir Gezer, Trinidad ve Tobago Büyükelçiliği’ne Diplomatik Arşiv Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Selcan Şanlı, Kamerun Büyükelçiliği’ne NATO ve Avrupa-Atlantik Güvenlik ve Savunma Genel Müdür Yardımcısı Volkan Öskiper atandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... AKOM’dan Uyarı Geldi: Afrika Sıcakları İstanbul’u Kavuracak! Termometreler 40 Dereceye Ulaşacak…
MEMUR YARI ZAMANLI ÇALIŞMADA SAAT VE ÜCRET DETAYI! Memurlara yarı zamanlı çalışma hakkı ne zaman başlayacak, kimleri kapsıyor?
BİR CANİNİN PORTRESİ: Bitcoin zengini, polislikten atılma, kabarık suç dosyası...
SON DAKİKA HABERLERİ... Erdoğan duyurdu! A'dan Z'ye detaylar belli oldu: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı neler getiriyor?
ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI: İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, destek personeli alımı 2025 ne zaman, şartları neler?