Sağlık Bakanı Koca'dan 19 Mayıs mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Koca, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:
"Gençlik, toplum için yeni olan gerçeği görebilme, şartları aşma kabiliyetidir. Bandırma Vapuru'nun Samsun’a vardığı 19 Mayıs 1919’da bu ruha sarıldık. Milli Mücadele'nin fiili başlangıcı, büyük umut gününden ilham alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Felaketin izleri! Uşak'taki orman yangını sonrası zarar gören alan dronla görüntülendi
KPSS 2025/1 TERCİH KILAVUZU: KPSS yerleştirme tercihleri başladı mı? KPSS 2025 merkezi atama tercihleri ekranı ÖSYM!
15 TEMMUZ RESMİ TATİL Mİ, MESAİ VAR MI? 15 Temmuz'da hangi kurumlar kapalı olacak?
JSGA JANDARMA ÖĞRENCİ ALIMI: Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Personel Alımı Ne Zaman? JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 323 Astsubay 225 Subay Öğrenci Alıyor! İşte JSGA Subay Alımı Başvuru Şartları
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!