hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları sorgulama… Sonuçlar saglik.gov.tr’de!

    Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları sorgulama… Sonuçlar saglik.gov.tr’de
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı için kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. İllerin plaka kodlarına göre her il için özel olarak gerçekleştirilen kuraya katılacak isimler İŞKUR tarafından belirtilmişti. Kura çekiminin gerçekleştirilmesiyle birlikte sonuçlar merak konusu oldu. İşte Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları sorgulama sayfası…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 bin sürekli işçi alımına ilişkin kura aşaması da tamamlandı. Noter huzurunda yapılan çekilişte Bakanlık bünyesinde görev almaya hak kazanan işçiler belli oldu.

    BAKAN KOCA’DAN SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI

    Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “8.000 Sürekli İşçi Alım Kurası Gerçekleştirildi. İŞKUR tarafından isimleri bildirilen başvuru sahipleri arasından, ilan edilen kadro sayısı kadar asıl (8.000 asıl) ve aynı sayıda yedek adayı belirleyen noter kurası 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Kuralar, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il için ayrı bir oturumda çekildi. Noter katılımı ve tespiti ile gerçekleştirilen kura, adayların izleyebilmeleri için Bakanlığımız Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı, video yayını 2 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.” ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI 2024

    Kura sonuçları Bakanlığa ait https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden yayınlandı. Sorgulama yapmak isteyen adaylar T.C. Kimlik numarası ile giriş yaparak sonucunu öğrenebilecekler. Kurada yerleşenlerin atamasına ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular, önümüzdeki günlerde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde yayınlanacak.

    SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sağlık Bakanlığı 8 bin sürekli işçi alımı kura sonuçları sorgulama… Sonuçlar saglik.gov.tr’de

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow