Sakarya’da kan donduran cinayet!

Sakarya’da 16 yaşındaki bir çocuk, babasını uykusundayken baltayla öldürdü. Polis ekipleri cinayetin ardından kaçan gencin yakalanması için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre Erenler ilçesi Tabakhane Mahallesinde meydana gelen olayda 16 yaşındaki Şahin Ç. isimli genç, sebebi henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı babası Fehmi Ç.’yi uykusundayken yüzüne vurduğu balta darbeleriyle öldürdü.
Cinayetin fark edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayet şüphelisi genç ise firar etti.
Haberin duyulmasının ardından olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.
Cinayetin işlendiği alanda geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, konuyla alakalı olarak soruşturma başlattı.
Baba Fehmi Ç’nin cansız bedeni ise yakınlarının çığlıkları arasında Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
"Kızımın Ali Ağaoğlu ile girdiği ilişki... "
Hülya Avşar iğne ipliğe döndü!
Davutoğlu bir söz etti, herkes sözlüğe koştu
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında ikinci duruşma günü
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den kuvvetli gök gürültülü sağanak alarmı