Saldırgan AK Parti'li çıktı, hemen ihraç edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in AK Parti üyesi olduğunu ve derhal ihraç edildiğini açıkladı. Çelik, "Saldırgan 2012'de AK Parti'ye üye olmuş. Olay sonrası derhal ihraç edildi. Onlarca sabıkası olan birinin partimize üye kabul edilmesini ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012 yılında AK Parti'ye üye olduğu ortaya çıktı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Olay sonrası hemen ihraç edilmiştir"dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kılıçdaroğlu'na saldıran Orhan Övet'in 2012'de Ankara Elmadağ'da AK Parti'ye üye olduğunun tespit edildiğini duyurdu. Çelik, "Olay sonrası derhal ihraç edilmiştir" dedi.
Çelik, açıklamasında AK Parti'nin 9 milyonun üzerinde üyesi bulunduğunu hatırlatarak, "Onlarca sabıkası olan birinin partimize üye kabul edilmesini, ciddi bir özensizlik olarak değerlendiriyoruz" ifadesine yer verdi.
Çelik, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bir kez daha Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini de iletti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Anne cinayetinde kan donduran gerçek: Oğlundan şikayetçi olmadı 1 dakika sonra canından oldu
SON DAKİKA HABERİ: Özgür Özel’e saldıran şüphelinin kaldığı otel mühürlendi
Nikah salonlarında “05.05.2025” yoğunluğu
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?