Samsun'da 'yan bakma' kavgasında silahlar çekildi

Samsun’da Burak A. (27), ‘yan bakma’ nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada Orhan Kuruoğlu'nu (24) tabanca ile ayağından vurarak yaraladı.
Olay, saat 15:30 sıralarında İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre otomobiliyle seyir halinde olan Orhan Kuruoğlu, trafiğin durduğu sırada yol kenarındaki çay ocağının önünde oturan bir grupla ‘yan bakma’ nedeniyle tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi sonucu Burak A., park halindeki aracından aldığı tabancası ile Orhan Kuruoğlu'na ateş etti.
Kuruoğlu, sol bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kuruoğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaya olarak kaçan şüpheli Burak A. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Afyonkarahisar, şehit Uzman Çavuş Önder Özen’e veda etti: Kızı Alya’nın komutanla diyaloğu yürekleri dağladı
HEKİM ATAMA TERCİH BAŞVURUSU… Sağlık Bakanlığı 122. Dönem DHY Atama Kurası Ne Zaman?
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Sırrı Süreyya Önder son yolcuğuna uğurlandı! Anneden oğluna veda: Ağıtlar yaktı...
Sırrı Süreyya Önder’e veda! Tabuttaki 'zeytin dalı' detayı dikkat çekti...